Skip to content

Vem är jag?

Jag heter Jonas och arbetar deltid som bibliotekarie och deltid som egenföretagare. Jag har gett ut en roman, ett flertal noveller och frilansat för olika rollspelsföretag.

Det viktigaste för mig i rollspel är att få göra spännande och meningsfulla val, vilket gör att jag både älskar regeltunga konfliktspel (där valet kan handla om hur man bäst besegrar sina fiender i en ofördelaktig situation) till lätta indie-spel med betoning på inlevelse (där valet kan handla om hur du bäst spenderar en sista kväll med din dotter innan du reser ut i rymden för att aldrig komma tillbaka).

Vill ni veta mer om mina andra verksamheter kan ni besöka min författarblogg (www.trevligascenarion.se) eller följa mig på Instagram (@ljslarsson) och Facebook (/trevligascenarion).

KONTAKT

Om du är intresserad får du gärna maila mig på jonas[a]trevligascenarion.se.