Skip to content

Tjänster

TJÄNSTER:

Jag har bred erfarenhet av olika regelsystem och genrer, och tar därför fram något anpassat för er efter era önskemål. Om ni dock är osäkra på vad ni är ute efter så har jag lite förslag:

 

För bibliotek:

Rollspel passar bra för barn och ungdomar – till exempel som lovaktivitet – eftersom det är läsfrämjande och uppmuntrar till kreativt samberättande. För barn passar sessioner som är tre timmar långa, och i slutet av spelet brukar jag ge tips på hur de kan börja spelleda själva och uppmuntrar dem att låna rollspelsböcker ur bibliotekets sortiment.

Till bibliotek rekommenderar jag Handbok för Superhjältar, baserat på bokserien med samma namn. Det är lättillgängligt och enkelt för barn att plocka upp och spela själva, antingen med sina föräldrar eller sina kompisar.

 

För företag:

Rollspel handlar till stor del om kommunikation och problemlösning, vilket gör det till en perfekt aktivitet att genomföra tillsammans med sin personal.

För rekommenderar jag Svärdets Sång, som är ett fantasyrollspel där man spelar hjältar som i Sagan om Ringen eller Conan Barbaren. Det är ett kreativt och lättillgängligt system, fullt med kluriga gåtor och fascinerande fällor för att utmana och utveckla deltagarnas samarbetsförmåga.

 

För privatpersoner:

En rollspelssession är en underhållande och unik födelsedagspresent till spelnörden, eller en cool avslutning till svensexan eller möhippan.

För festligare tillfällen rekommenderar jag Savage Worlds, ett fartfyllt actionspel laddat med kreativa regler och rekvisita som ger upphov till roliga val och dramatiska minnen.